Garanties DS Overkappingen

Wij zullen er altijd alles aan doen om fouten of problemen te voorkomen, maar soms gaat er weleens wat kapot of ontstaat er iets met uw overkapping waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Voor montagewerk hanteren wij een garantieperiode van 2 jaar op lekkages en afwijkingen, maar u kunt ons altijd even bellen om te bespreken hoe hiermee om te gaan.

Alle fabricagefouten vallen onder de garantie binnen de volgende periodes.
Op onze materialen en constructies (aluminium type T6-6063) geven wij de wettelijke garantie van 5 jaar, en bij sommige overkappingen zoals Flatroof zelfs tot 10 jaar op het aluminium.

Poedercoating 5 jaar

Motor onderdelen 2 jaar

Draaiende onderdelen 2 jaar

Afstandsbediening en ontvangers 2 jaar

Electra 2 jaar

Plastic onderdelen 2 jaar

Poedercoating ( speciale stalen onderdelen 1 jaar )

De garantie op poedercoating van aluminium onderdelen is 2 jaar wanneer het product is geplaatst op een locatie waar het in aanraking komt met zoute of chemische dampen (zoals bij havens, de kust of zwembaden).

Onderhoud

Noodzakelijk onderhoud is niet van toepassing op onze overkappingen en veranda’s, door het gebruik van hoogwaardig aluminium zijn onze producten onderhoudsarm. Wanneer nodig kunt u met een natte doek met zeepsop het aluminium afnemen om deze schoon te maken. Met behulp van een (uitschuifbare) zeem kunt u het dak reinigen. Wij adviseren om uw overkapping minimaal tweemaal per jaar te reinigen.

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze garantievoorwaarden? Neem gelijk contact op met ons op.

Contact informatie

DS Overkappingen
Zweedsestraat 8a 23
7418BG Deventer

Stefan Snijders 06-83562845
Dennie Driezes 06-42218193

info@dsoverkappingen.nl
dsoverkappingen.nl